Zakelijke weekendtas voor vrouwen: voorkom deze drie fouten

Een zakelijke weekendtas voor vrouwen, wat kan er mis gaan!? Het begint bij dat ene moment dat je binnenkort op (korte) zakenreis gaat en géén idee hebt welke tas je mee moet nemen. Een gewone handtas is te klein en een rolkoffer te groot... Zucht. Daarbij neem je graag iets mee wat bij jou als zelfverzekerde professional past. Herkenbaar? Dat kan natuurlijk anders.

De zakelijke weekendtas voor vrouwen: De beste versie van jezelf

Een fijne tas op zakenreis is niet in de eerste plaats belangrijk om hoe je eruit ziet, maar hoe het je laat voelen. Hoe dan? Stralend en de beste versie van jezelf natuurlijk! Wij behoeden je graag voor deze drie veelgemaakte fouten als het gaat om een reistas met een professionele touch:

Veelgemaakte fout 1: Jij wilt altijd. Alles. Mee.

Of je nu arts, advocaat, docent of business babe bent en je gaat een nachtje van huis voor een congres, een zakelijke weekendtas is óók voor dames in de eerste plaats comfortabel en functioneel. Heb jij je laptop graag bij de hand? Of wil je nog een paar hakken mee voor ’s avonds? Vermijd de valkuil om met extra plastic of linnen tasjes te slepen.

Voor een korte reis hoef je niet heel je hebben en houden mee te nemen (echt niet!). Maar zorg er wel voor dat je genoeg ruimte in je tas hebt voor al je essentials zoals een laptop, oplader, een zipper pouch voor toiletartikelen en schone kleding. Wel zo handig, toch?

Klik hier en bekijk de ideale zakelijke weekendtas, onze Office Bag.

Veelgemaakte fout 2: Doe jezelf een plezier: Don’t settle for less

De juiste zakelijke reistas is niet alleen functioneel, maar geeft ook je zelfvertrouwen een boost! Misschien klinkt je dit oppervlakkig in de oren, maar dit effect is wetenschappelijk bewezen en wordt ook wel enclothed cognition genoemd.

Denk jij nog ‘acht laat maar, ik red me wel’ en loop je stiekem al jaren met een (rug-)tas die het eigenlijk net niet is? Doe jezelf een enorm plezier en investeer één keer in een multifunctioneel en onweerstaanbaar exemplaar die de rest van de carrière meegaat. Met onze Office Bag heb je een laptop-, kantoor-, en weekendtas in één. Dress for succes! Geloof ons, je bent het waard.

Veelgemaakte fout 3: Professioneel = saai? Dacht het niet! 

De tijd dat een zakelijke tas automatisch gelijk staat aan klassiek, neutraal en saai is (gelukkig!) voorbij. Ook met jouw zakelijke kledingkast mag jij jezelf onderscheiden en laten zien wie je bent – net als in jouw vak.

Onze tassen zijn het levende bewijs dat je jouw professionele garderobe geheel in eigen stijl kunt aanvullen. Jouw ideale weekendtas ontwerp je namelijk helemaal zelf! Kies uit diverse soorten leer en prints, personaliseer de inhoud aan de hand van verschillende vakken en laat je eigen initialen graveren. Het kan allemaal. Jij bent uniek en de wereld mag het weten!

De perfecte professionele vrouwelijke reistas

Wij hopen natuurlijk dat je na het lezen van deze blog niet (meer) in bovenstaande valkuilen valt. Voor een tas die echt bij jou past, zit je met VanVeer goed. Stel in de gratis 3D-ontwerptool dé perfecte professionele, vrouwelijke reistas samen. 

Klik hier en ontwerp de zakelijke weekendtas van je dromen met de (gratis) 3D-tool.

Leave a comment

All comments are moderated before being published