Leren tas op maat laten maken: dit moet je weten

Een leren tas op maat laten maken is een droom voor velen. Je bent op een moment in je leven aangekomen waarin je je kiest voor kwaliteit. De tijd van impulsaankopen is voorbij. Been there, done that. Ook, of juist, als het gaat om een tas.

Met de droomtas in je hoofd ga je enthousiast op zoek. Al snel kom je erachter dat het aanbod het probleem niet is. Alleen, het is zo jammer dat jouw essentials net niet in dat ene prachtexemplaar passen. En die oh-zo praktische tas mét vakken is wel heel handig, maar mooi? Mwah. Daarbij zou het ook wel héél leuk zijn om je lievelingskleur in de tas terug te zien. Je begint te twijfelen… Vraag ik niet teveel?

Welnee! Of het nu gaat om een kleine of grote handtas, laptoptas, kantoortas of medische tas. Jouw droomtas bestaat wél! Die ontwerp je namelijk helemaal zelf. Designed by you, made by us!

Leren tas op maat laten maken: ontwerp je eigen tas

Ontwerp zelf je leren tas op maat. Jij bent uniek en de wereld mag het weten! Met een eigen ontworpen tas draag je jouw stijl, smaak en persoonlijkheid uit. Een one-of-a-kind tas die écht bij je past. Bij VanVeer willen we je inspireren om 100% jezelf te zijn, van binnen en van buiten. Een tas van VanVeer is een ode aan jezelf!

Ontwerp jouw droomtas met de 3D-tool

Ga vandaag nog aan de slag met de tas van je dromen! We hebben hier namelijk een hele mooie (gratis!) tool voor ontwikkeld: de 3D-tool.

De tassen van VanVeer zijn geïnspireerd op de dokterstas en zijn beschikbaar in verschillende maten, van mini handtas (Dream) tot kantoor- en weekendtas (Office). Nadat je jouw ideale model hebt uitgekozen, ga je aan de slag met het ontwerp. Je kiest uit meer dan 40 verschillende soorten leer en prints, voor ieder onderdeel van je tas!

Kies voor een basis van Sage, met details in Brown Leopard en een handvat in Red. Let’s get creative! Maar dat is nog niet alles. De kleur van de binnenkant kies ook je zelf, net als de indeling en de vakken van de tas! Kies voor een laptopvak, zijvakken en misschien wel een gepersonaliseerde monogram met jouw naam erop. Oh my, dreams do come true!

Klik hier en ontwerp (gratis) jouw droomtas op maat met de 3D-tool.

Houd er rekening mee dat de 3D-tool een simulatie is. Dit betekent dat de kleuren en structuren nooit 100% overeenkomen met de werkelijkheid. Neem een kijkje op onze Instagram om onze tassen ‘in het echt’ te bekijken.

Handgemaakt in Spanje

Als je eenmaal de tas van je dromen hebt ontworpen, gaan wij voor je aan de slag! Onze tassen worden stuk voor stuk handgemaakt door een (vrouwen-)team in onze studio in Zuid-Spanje. Het mooie is dat we bijna alle vrouwen zelf hebben opgeleid en ze hiermee niet alleen een baan, maar ook een nieuwe skill hebben gegeven!

In onze studio werken we uitsluitend met leer van hoogstaande kwaliteit uit Europa. Helemaal leuk: gemiddeld bestaat een tas voor 40% uit restleer. Om de levensduur te verlengen bieden we een complete care & repair service. Een VanVeer tas is een tijdloos item wat jarenlang meegaat. Buy less, choose better! 

Hoe bestel ik mijn custom made tas in 3 stappen

  1.       Design

Nadat je het model hebt gekozen voor jouw toekomstige tas, ga je aan de slag met de 3D-tool! Mix en match net zolang tot jouw droomtas verschijnt. Met de 3D-tool ontwerp je het uiterlijk van de tas en de voering. De verschillende vakken kies je er later, aan de hand van de verschillende compartments, zelf bij.

Voor de modellen DreamMini is de 3D-tool niet beschikbaar en raden we aan om de 3D-tool van een ander model tas te gebruiken om de kleuren te simuleren. Je kunt voor alle modellen kiezen uit dezelfde kleuren en soorten leer en vervolgens makkelijk de kleuren selecteren in Custom Dream en Custom Mini. 

  1.       Choose

Help, ik kan niet kiezen! The struggle is real. Lukt het niet om een keuze te maken of twijfel je over een kleurencombo? Klik hier en bezoek onze Instagram boordevol inspiratie. Het is ook mogelijk om een Personal Design Sessie (in het Nederlands) met Vera te boeken, VanVeer eigenaar en ontwerper, waarin ze verschillende kleurencombinaties laat zien en je persoonlijk advies krijgt.

  1.       Order

Bestel de tas direct via de 3D-tool of maak gebruik van het bestelformulier. Eenmaal besteld, moet je nog even geduld hebben. Omdat de tas speciaal voor jou op maat wordt gemaakt kan het tot 6 weken duren voordat een tas is geleverd. Echte slow fashion!

Ontwerp dé perfecte tas vandaag nog bij VanVeer

Jouw leren droomtas bestaat wél! Wacht niet langer en ontwerp hem vandaag nog met de 3D-tool op onze website:

Klik hier en ontwerp de tas van je dromen met de (gratis) 3D-tool.

Het op maat laten maken van een leren tas doen we met hart en ziel! Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published