Zorgmedewerkers hack: Etui voor doptone, bloeddrukmeter en stethoscoop

Een etui voor jouw doptone, bloeddrukmeter en stethoscoop is onmisbaar voor iedere verloskundige of huisarts. In deze blog vertellen we je waarom een Zipper Pouch een must-have is als jij als goed georganiseerde zorgprofessional voor de dag wilt komen. Want met een chaotische warboel red je geen levens, toch?   

Etui voor doptone, bloeddrukmeter en stethoscoop: veilig én in stijl

Je dag begint goed en alles lijkt in jouw (dokters-)tas op zijn plek te zitten. Totdat je op huisbezoek je best doet om jouw doptone tevoorschijn te halen. Na enkele minuten verwoed (en een beetje beschaamd) graven en zoeken, vind je hem uiteindelijk verstrengeld met al je andere spullen. Oeps. Dat kan natuurlijk anders!

Zeg maar hallo tegen die efficiënte vakvrouw die je altijd hebt willen zijn. Met onze Zipper Pouch heb je te allen tijde jouw belangrijkste medische apparatuur binnen handbereik. Hierdoor handel je snel en adequaat als de situatie hierom vraagt. 

Daarbij bescherm je jouw kostbare doptone, bloeddrukmeter en stethoscoop tegen vuil en beschadigingen. Een Zipper Pouch is compact, schoon, veilig en (niet onbelangrijk) ook nog eens mooi om naar te kijken.

Kies jouw formaat etui: Zipper Pouch vs. Zipper Pouch XL

Eindelijk overzicht in je dokterstas! Met een Zipper Pouch zie je in één oogopslag waar je moet zijn als je iets zoekt. Kies tussen de gewone Zipper Pouch en een Zipper Pouch XL.

Zipper Pouch

Onze normale Zipper Pouch heeft de perfecte maat voor een doptone of een bloeddrukmeter.

Afmetingen:

- Lengte: 17 cm

- Breedte: 7 cm

- Hoogte: 15 cm

Zipper Pouch XL

De Zipper Pouch XL is speciaal ontworpen voor een stethoscoop.

Afmetingen:

- Lengte: 24 cm

- Breedte: 8 cm

- Hoogte: 13 cm

Een must-have voor verloskundigen en huisartsen, een aanwinst voor iedereen

De Zipper Pouches zijn niet alleen geschikt om jouw doptone, bloeddrukmeter en stethoscoop veilig op te bergen. Zo dient de Zipper Pouch prima ook als opbergtasje voor make-up, opladers, oortjes, potloden, toiletartikelen en meer! Een Zipper Pouch is reuzehandig om kleine spullen in op te bergen. Dit maakt ‘m trouwens ook een super leuk en origineel cadeau.

Jouw etui voor medische apparatuur ontwerp je zelf

Zip the way you want! Jouw favoriete Zipper Pouch ontwerp je namelijk helemaal zelf! Het resultaat? Een gepersonaliseerde etui die naadloos aansluit op jouw behoeften, (dokters-)tas én smaak!

Hoe werkt het?

  1.       Gebruik onze (gratis) 3D-tool en ga direct aan de slag!
  2.       Kies uit meer dan 40 (!) verschillende soorten leer en prints. Je kiest zelfs de kleur van de rits en de hardware. Oh my, zipper dreams do come true!
  3.       Selecteer de Zipper Pouch of de Zipper Pouch XL
  4.       Rond de bestelling af en het wachten op jouw Zipper Pouch kan beginnen!

Het mooiste etui voor iedere zorgmedewerker

Onze Zipper Pouches zijn niet voor niets favoriet onder VanVeer liefhebbers. Doe jezelf een groot plezier en verblijd niet alleen jouw medische apparatuur, maar ook jezelf met een of meerdere Zipper Pouches. Geloof ons, je bent het waard!

Klik hier en ontwerp de Zipper Pouch van je dromen in onze 3D-tool.

Leave a comment

All comments are moderated before being published