Deze leren laptoptas voor dames is handgemaakt (en simpelweg perfect)!

Deze leren laptoptas voor dames is niet alleen handgemaakt, maar ook nog eens door jou zelf ontworpen én bijzonder elegant: de Office Bag!

Aanvankelijk begonnen we bij VanVeer met het ontwerpen van doktertassen voor verloskundigen en andere medische professionals. Het duurde alleen niet lang voordat we steeds weer dezelfde vraag kregen: ‘Vera, ik ben geen arts of verloskundige, is er ook een VanVeer voor mij?’

En jaja, lieve mensen, we hebben naar jullie geluisterd. De langverwachte VanVeer Office Bag is eindelijk een feit! Dit betekent dat je niet langer een medische professional hoeft te zijn om met een VanVeer te shinen. Of je nu een leraar, advocaat, business babe of een medische professional achter een bureau bent, deze laptoptas is er voor iedereen! Voor die extra sparkle op je werkdag!

Deze leren laptoptas voor dames is handgemaakt  én ontwerp je helemaal zelf 

De perfecte laptoptas voor vrouwen is in onze ogen mooi en stijlvol, maar ook functioneel. En het liefst ook nog eens stijlvol, elegant, tijdloos, stevig, handgemaakt en overzichtelijk met voldoende plek voor al je spullen. Teveel gevraagd? Wij denken van niet!

De Office Bag heeft meer dan genoeg ruimte voor al je zakelijke essentials. Denk aan je laptop, mappen, agenda, portemonnee, lunch, waterfles en meer – want het liefst nemen we altijd meer mee, toch? Deze kantoortas laat je niet in de steek and will carry it all.

Zoals alle VanVeer dokterstassen is ook de Office Bag handgemaakt van leer in onze studio. Hier werken we uitsluitend met kwaliteitsleer uit Europa, waardoor de tas oersterk is en een duurzame keuze. Hiermee is deze werktas een echte tijdloze klassieker waar je jaren mee vooruit kan.

Jouw favoriete kantoortas ontwerp je zelf: custom-made

Jij bepaalt hoe jouw ideale leren laptoptas eruit ziet. Met de Office Bag krijg je de kans om jouw persoonlijkheid, ambities en stijl te laten zien. Jij bent uniek en de wereld mag het weten!

Als je een custom-made VanVeer  bestelt, kies je zelf de kleurencombinaties, het soort leer en de bijpassende voering (en ja, dit is net zo leuk als het klinkt!). Daarnaast bieden we maar liefst acht verschillende binnen- en buitenvakken, ook wel compartments, aan, zodat al je spullen op hun plek blijven.

Voor de Office Bag raden we in ieder geval aan om te kiezen voor het Laptop compartment (laptopvak) en de Two side pockets (twee zijvakken). Houd er rekening mee dat de Outer zipper (rits aan de buitenkant) erg praktisch is, maar dat men hier uit esthetische redenen hier niet altijd voor kiest. Of je gaat voor de Pen holder (pennenhouder), is geheel persoonlijk. Uiteindelijk bepaal jij hoe je jouw nieuwe laptoptas het beste indeelt!

Klik hier en ontwerp de laptoptas van je dromen met onze 3D-tool.

Office Bag vs andere VanVeer modellen

Nu vraag je je misschien af wat het verschil is tussen de Office Bag en de bestaande VanVeer modellen. Wij leggen dit graag uit: 

Het Office Bag model is groter dan de Midi en de Original. De bodem van de Office Bags is echter minder breed dan die van de Original. De Original is dan ook speciaal ontworpen om verschillende (medische) instrumenten overzichtelijk mee te nemen. De Office Bag is langer en dit maakt hem bij uitstek geschikt voor papieren, documenten, een laptop (13, 14 of 15 inch) en andere benodigdheden voor een dag achter het bureau.

Let’s talk about Office Bag specs:

  • Breedte: 43 cm
  • Diepte: 19 cm
  • Hoogte: 30 cm
  • Opening: 38 x 18 cm
  • Hoogte v/d hengsel: 12 cm
  • Schouderband (verstelbaar): 70 – 80 cm
Inclusief: brede leren schouderband

De Office Bag wordt standaard geleverd met een brede schouderband. Met deze 4 cm brede schouderband, verdeel je het gewicht van de tas over je schouder, super comfortabel dus! En gelukkig hoef je niet in te leveren op stijl… De kleur van de tas komt overeen met de details. You can thank us later

Ontwerp vandaag nog de kantoortas van je dromen

Klaar om het kantoor met een smile binnen te lopen? Het moge duidelijk zijn dat wij super enthousiast zijn over deze handgemaakte, leren laptoptas voor dames, mannen en iedereen ertussenin en eromheen. We hopen natuurlijk dat jij dit ook bent, als je de blog tot zover hebt gelezen.

Klik hier en ontwerp de laptoptas van je dromen met onze 3D-tool.

Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste VanVeer nieuws. Heb je vragen? Laat het ons gerust weten, we helpen je graag.

1 comment

Na 25 jaren was mijn eerste dokterstas toe aan vervanging . Van Veer bags ontwierp voor mij een tijdloos trendy dokterstas die naast professionaliteit ook persoonlijkheid uitstraalt. Gisteren werd mijn nieuwe tas 💼 geleverd. De kleuren zijn intens en toch neutraal, het gebruik is praktisch. Kortom, ik ben klaar voor weer heel wat jaren huisbezoeken 🩺in stijl! Huisarts, een job met extra karakter dankzij Van Veer Bags . Groeten uit België , Inge

Inge Willems July 25, 2022

Leave a comment

All comments are moderated before being published