Daar is hij dan! De meeste stijlvolle werktas voor vrouwen

Keer terug naar kantoor in stijl met de meest stijlvolle werktas voor vrouwen: de Office Bag! Eerlijk is eerlijk, de laatste jaren zijn onze werktassen vrijwel in vergetelheid geraakt… Maar we mogen langzamerhand weer op kantoor verschijnen. Zeg maar gedag tegen je huispak… en verwelkom jouw nieuwe, stijlvolle metgezel om glansrijk terug te keren naar the office!

Eindelijk, een VanVeer voor iedereen

Aanvankelijk begonnen we bij VanVeer met het ontwerpen van doktertassen voor medische professionals. Het duurde alleen niet lang voordat we steeds weer dezelfde vraag kregen: ‘Vera, ik ben geen arts of verloskundige, is er ook een VanVeer voor mij?’

En jaja, lieve mensen, we hebben naar jullie geluisterd. De langverwachte VanVeer Office Bag is eindelijk een feit! Dit betekent dat je niet langer een medische professional hoeft te zijn om met een VanVeer te shinen. Of je nu een leraar, advocaat, business babe of een medische professional achter een bureau bent, de Office Bag is voor iedereen! Voor die extra sparkle op je werkdag!

VanVeer Office Bag: Elegant én functioneel 

De perfecte werktas is in onze ogen elegant, maar ook functioneel. En het liefst ook nog eens stijlvol, elegant, tijdloos, stevig, handgemaakt en overzichtelijk met voldoende plek voor al je spullen. Teveel gevraagd? Wij denken van niet!

De Office Bag heeft meer dan genoeg ruimte voor al je zakelijke essentials. Denk aan je laptop, mappen, agenda, portemonnee, lunch, waterfles en meer – want het liefst nemen we altijd meer mee, toch? De Office Bag laat je niet in de steek and will carry it all.

Zoals alle VanVeer dokterstassen is ook de Office Bag handgemaakt in onze studio. Hier werken we uitsluitend met kwaliteitsleer uit Europa, waardoor de tas oersterk is en een duurzame keuze. De VanVeer kantoortas is een echte tijdloze klassieker, waar je jaren mee vooruit kan.

Custom-made door jou

Jij bepaalt hoe jouw ideale werktas eruit ziet. Met de Office Bag krijg je de kans om jouw persoonlijkheid, ambities en stijl te laten zien. Jij bent uniek en de wereld mag het weten!

Als je een custom-made VanVeer Office Bag bestelt, kies je zelf de kleurencombinaties, het soort leer en de bijpassende voering (en ja, dit is net zo leuk als het klinkt!). Daarnaast bieden we maar liefst acht verschillende binnen- en buitenvakken, ook wel compartments, aan, zodat al je spullen op hun plek blijven.

Voor de Office Bag raden we in ieder geval aan om te kiezen voor het Laptop compartment (laptopvak) en de Two side pockets (twee zijvakken). Houd er rekening mee dat de Outer zipper (rits aan de buitenkant) erg praktisch is, maar dat men hier uit esthetische redenen hier niet altijd voor kiest. Of je gaat voor de Pen holder (pennenhouder), is geheel persoonlijk. Uiteindelijk bepaal jij hoe je jouw nieuwe werktas het beste indeelt!

Office Bag vs andere VanVeer modellen

Nu vraag je je misschien af wat het verschil is tussen de Office Bag en de bestaande VanVeer modellen. Wij leggen dit graag uit: 

Het Office Bag model is groter dan de Midi en de Original. De bodem van de Office Bags is echter minder breed dan die van de Original. De Original is dan ook speciaal ontworpen om verschillende (medische) instrumenten overzichtelijk mee te nemen. De Office Bag is langer en dit maakt hem bij uitstek geschikt voor papieren, documenten, een laptop (13, 14 of 15 inch) en andere benodigdheden voor een dag achter het bureau.

Let’s talk about specs

  • Breedte: 43 cm
  • Diepte: 19 cm
  • Hoogte: 30 cm
  • Opening: 38 x 18 cm
  • Hoogte v/d hengsel: 12 cm
  • Schouderband (verstelbaar): 70 – 80 cm

Inclusief: brede schouderband

De Office Bag is de allereerste VanVeer verkrijgbaar met een brede schouderband. Als je geneigd bent om veel en/of zware spullen in je werktas te dragen (wie niet?!), word je extra blij van deze brede schouderband die je bij je Office Bag krijgt. 

Met deze 4 cm brede schouderband, verdeel je het gewicht van de tas over je schouder, super comfortabel dus! En gelukkig hoef je niet in te leveren op stijl… De kleur van de tas komt overeen met de details. You can thank us later

Office Bag: nu verkrijgbaar

Klaar om het kantoor met een smile binnen te lopen? Het moge duidelijk zijn dat wij super enthousiast zijn over de Office Bag voor vrouwen, mannen en iedereen ertussenin en eromheen. We hopen natuurlijk dat jij dit ook bent, als je de blog tot zover hebt gelezen.

Klik hier en ontwerp de werktas van je dromen met onze 3D-tool. Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste VanVeer nieuws. Heb je vragen? Laat het ons gerust weten, we helpen je graag.

Leave a comment

All comments are moderated before being published